söndag 10 februari 2013

Nytt skivsläpp!

Nu kan man äntligen beställa Dristig & Drabanternas nya skiva Fru K har kommit hem!

För sextio kronor så blir ett exemplar ditt! För en jämn hundring så slänger vi även med vår förra skiva Kinesisk Demokrati. Som hittat! Alla priser exkl porto och frakt. Släng iväg ett mail till dristig[at]hotmail.com så löser vi det.

Foto: Kristoffer Åberg
Vi tackar alla som har hjälpt till med att få skivan klar: Crippa för inspelningen av alla grunder. Knut Källgren för härliga basgångar. Joachim Kästel för ytterligare studioinspelningar och hjälp med mixning. Camilla Hederstedt för sångpålägg. Micke Turbo för ISRC-koll. Petra Rönnholm för omslagsfoto. Thomas Ekelund för visst grafikpill med omslaget. Tack även till er alla som sprider vår musik till festivaler, arrangörer och övriga intresserade. Vi älskar er!

Vi har bestämt oss för att inte ha en släppfest i fysisk mening i samband med skivsläppet utan väljer att prioritera jakten på spelningar som vi själva inte arrangerar. Vi har däremot fixat en egen youtubekanal där olika klipp kommer läggas upp framöver. På youtube ligger just nu två spår från skivan uppe:






Skivan kommer även spridas digitalt via iTunes, spotify osv framöver. Men vi återkommer om det.

Med vänliga hälsningar:

/ Dristig & Drabanterna



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar