tisdag 17 november 2015

Arbetet med DinoFajten går framåt!

DinoFajten - kortexempel


Jag och Andreas Kjellander (grafisk design - Dorothea Media) har jobbat på som galningar för att få ut DinoFajten innan jul. Än så länge håller vi vår deadline.

200 ex av spelet ska finnas till försäljning framöver. Spelet består av fyra tärningar, 72 kort, fyra poängbrickor (totalt 256 poängmarkörer) och regler. Allt förpackat i en designad spelbox på 150 x 150 x 34 mm. Om vi hinner kommer varje spel även plastas in. 

Priset kommer ligga på 250 kr (ink moms) per spel då DinoFajten trycks upp i en begränsad upplaga och liknande upptryckta spel ligger i den prisklassen. 

Igår landade de upptryckta kortlekarna i Majorna och idag kom 800 lila tärningar fram. Spelbox och markörbrickor är även ivägskickade till upptryck och bör vara klara om två veckor. Efter det så är det bara reglerna kvar. Sen så...

En CrowdCulture-kampanj är också avklarad. Tack alla ni som stöttade den. Även om kampanjen är avklarad så kan en fortfarande förbeställa signerade exemplar via följande länk: http://www.crowdculture.se/se/projects/dinofajten. Gör gärna det då jag numera är "mellan två jobb" och behöver varje krona i väntan på nytt arbete eller Akassa. Om en förbeställer via CrowdCulture så bjuder jag även på frakten och signerar spelet. 

Folk har också undrat vad "Möt Konstruktören" egentligen innebär på ovanstående CrowdCulture-kampanj. Har jag blivit totalt galen? Tar jag numera betalt för att umgås med mina vänner? Svaret är såklart nej. Alternativet finns så att organisationer, spelföreningar, bibliotek osv lätt ska kunna bjuda in mig att hålla en föreläsning om hur spelet har växt fram och hur vägen mot upptryckt produkt har sett ut hittills.

DinoFajten har också ställt upp i tävlingen Brewhouse Award (i kategorin Öppen ansökan) så håll tummarna att vi kommer med till semifinal där så läggs grunderna för ett nytt spelföretag framöver. 

En hemsida är på gång (www.dinofajten.com), men än så länge får ni ger er till tåls och följa den löpande utvecklingen via sidan på Facebook: https://www.facebook.com/DinoFajten-1643812319226401

Så tveka inte. Säkra ditt exemplar av DinoFajten genom att lägga en förbeställning via http://www.crowdculture.se/se/projects/dinofajten

Sprid ordet!

Kartongdesign

200 st levererade kortlekar

Inplastad kortlek

72 kort

Grundupplägg Dinoflock

800 st tärningar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar