lördag 12 mars 2011

Lite nytt under solen

Tyvärr är spelningen på Café Chao den 17 mars med Dristig & Drabanterna inställd pga en dubbelbokning. Vi letar febrilt efter ett annat datum. Jag återkommer med det lite senare.

Affischen för giget med Jan Hammarlund (på Blå Stället den 22 mars) är däremot klar nu och kan beskådas här nedan. Hoppas att många dyker upp! Detta har alla chanser att bli en höjdarkväll. Gratis och allt! Får återkomma när det gäller facebookeventet.

Officiell affisch - Dan Greider
Slår också ett stort slag för utställningen "Här Växer Framtiden" (på Hammarkullens spårvagnshållplats!) som går av stapeln den 15 mars kl 16.15.

"Här Växer Framtiden" - Foto: Benny Cruz
 Mer om utställningen:
Över 200 elever har målat sina visioner om Angered! Grymt roligt! Eventuellt vandrar utställningen vidare sedan. Vi får se vart vi landar.
Utställning är gjord av barn från skolorna Rävebergets skola, Lövgärdesskolan,Rannebergsskolan, Tretjärnsskolan, Vättleskolan, Internationella skolan i Gårdsten, Hjällboskolan och Hammarkullsskolan i SDF Angered. Utställningen kommer hänga under minst en månad på stationen. Besök den gärna.

Utställningen är ett samarbete mellan Konstnären Benny Cruz, Wallstreetmedia, skolorna, dess elever samt Skapande Skola Gunnared. Utställningen har till syfte att ge en positiv bild av Angered och dess invånare.

Wallstreetmedia har sponsrat projektet med alla sina reklamskyltar i Hammarkullens spårvagnsstation, för att under en månads tid exponera elevers teckningar föreställande deras egna vision/dröm om hur de vill att Angered ska se ut i framtiden. Eleverna går i årskurs 4-6 i Angered.
 Här ligger facebookeventet. Här hittar man bloggen som är kopplat till utställningen.

1 kommentar:

  1. Låter ju jättekul. Som gammal f.d. Hammarkulle-bo minns jag hur annonsplatserna lyste tomma oftast utom när det var reklam för pantbanker. Säger en del. Men reklam suger ju. Skönt att där få beskåda konst istället.

    SvaraRadera