onsdag 25 januari 2012

Federationens första fanzin

Jag är ganska stolt över att härmed få presentera Federationens första fanzin. Detta nummer skulle inte ha varit möjligt utan enskilda personers välvilja och beslutsamhet! Ett stort tack till alla bidragsgivare, skribenter och sponsorer. Utan Chantal Kronberg Pusnik, och det faktum att denna klippa knappt har sovit under den snäva projekttiden (22 dec - 13 jan!), så skulle det inte heller ha gått.

Ytterligare tack riktas även till Myrans Grafiska, Marcelo Romero samt Christian Melo Fuentes. Har jag glömt någon så ber jag självklart om ursäkt.

Fanzinet trycktes upp i 100 exemplar och gavs gratis till besökarna på det senaste arrangemanget på Kulturhuset Oceanen. Vill man ha ett upptryckt exemplar så ska det nog finnas ett fåtal kvar i kulturhusets foajé. Jag har några exemplar till skribenter samt har idag även skickat ut ett gäng till de som inte bor i Göteborg.


Just nu utvärderar vi framtiden samt skissar på planer på en eventuell fortsättning. Vi väljer fortfarande att vara lite hemlighetsfulla men arrangemanget på Oceanen gav helt klart mersmak. Tanken om att vi startar något stort är tydlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar