fredag 16 juli 2010

Då har man återigen tyckt till i Göteborgsupplagan av ETC. Denna gång om Göteborg & C:O, Big Glenn och Björkö. Orkar inte lägga upp något kort på spektaklet utan poängterar bara att jag har blandade åsikter om det förstnämnda, är aningen häcklande om det andra och lyrisk över det sistnämnda. Får räcka så.

Har även börjat återupptäcka Björn Afzelius såhär i valtider och kan inte låta bli att dela med mig av detta filmklipp:



Känns inte som att det har ändrats så mycket rent politiskt sedan 1980-talet. Frisyrer och stajlen däremot... Yeah! Så hett! Och texten, såå rätt 2010!

Igår var jag även iväg (tillsammans med mayday-kollegan Peter Dahlin) på ett möte med Sticky Fingers angående mayday:s satsningar där den kommande säsongen. Vi pratade bl a om ett visst genus-tänk kring deras vakter och spikade in säsongens kommande datum: 17 september, 26 oktober, 30 november och 14 december. Den 17 september kommer vi köra på Top Floor och den första vinnaren av maydayquality kommer koras! Utöver dessa datum kommer vi också köra en kväll på Frölunda Kulturhus, men detta datum har fallit bort lite i hanteringen. Får återkomma angående det med andra ord.

Kan också meddela att arbetet med RödGrönaTorg:2010 ångar på som planerat. Har knutit ett grymt samarbete idag som kommer innebära att vi kan köra en tävling för folk som är medlemmar i Facebook-gruppen på måndag. Bjud gärna in era vänner : )

Utöver detta så är jag (likt resten av bandet) nu en stolt ägare till den ypperliga stämapparaten Joyo jt-12b!

En underbar manick!

Avslutar med ytterligare ett härligt youtube-klipp. Tillägnad min sambo Emma:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar